Střihy kalhotek

Na střihu kalhotek záleží

Střihy kalhotek

Jaké jsou střihy kalhotek a které vybrat?

Střihy kalhotek

Klasické kalhotky

Klasické kalhotky

Pro každodenní nošení jsou ideální volbou. Modely kalhotek se liší pouze výškou pasu. Jsou dostupné v několika designech a velké velikostní škále. Při výběru věnujte velkou pozornost správné velikosti a pevnosti gumiček v pase a nohavičkách.

Zobrazit produkty
Brazilky

Brazilky

Ideální kompromis mezi klasickými kalhotkami a tangy. Pohodlný bokový střih postavě velmi lichotí a opticky zmenší pozadí. Propracovaný střih bez pevných gumiček a švu na zadečku se nezařezává a nerýsuje se pod přiléhavým oblečením.

Zobrazit produkty
Bokové kalhotky

Bokové kalhotky = panty

Hravé panty představují střih kalhotek, které nemají postranní švy. Mají snížený pas a různě dlouhé nohavičky. Jsou oblíbené zejména u mladší generace, ale dělají krásnou každou postavu. Opticky zakulacují boky a jsou velmi sexy.

Zobrazit produkty
28 Vyztužená podprsenka s bezešvými košíčky

PERFECT - FIT

Vyztužená podprsenka s bezešvými košíčky

Dostupná ve velikostech 65 G - 110 G

Podprsenka pro TOP velikosti s bezešvými koši a se zmenšujícím efektem vytvaruje sexy křivky.

Dokonale se přizpůsobí tvaru vašeho poprsí a opticky ho zmenší až o jednu velikost. Speciální střih pro velké velikosti vytváří přirozeně kulatý tvar poprsí a díky flexi kosticím se podprsenka dokonale přizpůsobí každému vašemu pohybu. Nikde vás nebude tlačit ani škrtit. Široká ramínka a pevný obvod z funkčního materiálu vám zajistí pocit pohodlí po celý den nošení. V jednoduchosti je krása, a tak nabízíme tento model v několika designech a velikostech až do M.

Proč si pořídit Triola Perfect Fit? Ideální podprsenka pro střední i velké velikosti až do velikosti M a s obvody od 65 do 110. Má lehce formující efekt, který ocení majitelky většího poprsí. Podprsenka, která vás nikdy nezklame a zafixuje vaše poprsí po celý den nošení v požadované výšce. Unese váhu prsou i u opravdu velkých velikostí a díky funkčnímu materiálu se dokonale přizpůsobí vašim křivkám. Maximální formující efekt, jednoduchý design a kvalitní zpracování dělají podprsenku tou nejlepší volbou pro velká prsa.

Produkty s tímto střihem

Perfect Fit 28746

Podprsenka Triola 28746

999 Kč
Perfect Fit 28822

Podprsenka Triola 28822

1199 Kč
22 Vyztužená podprsenka se šitými košíčky

T - FIT drží TVAR

Tence vyztužená podprsenka s unikátním střihem.

Dostupná ve velikostech 65 E - 95 D

Střih koše je složen ze tří dílů, tzv. T-švu, který nese celou váhu prsou. Díky tomuto střihu dokáže podprsenka vytvořit přirozeně kulatý tvar poprsí a přizpůsobí se tak vašim křivkám.

Tenké vyztužení košíčků vytvaruje sexy dekolt, zafixuje poprsí v požadované výšce a vytvoří tak souměrnou postavu. Díky luxusním materiálům je podprsenka jedinečným kouskem pro výjimečné příležitosti i pro denní nošení. Potažená ramínka se nezařezávají a pevný obvod zajistí komfort i při každodenním nošení. Na výběr máte z několika barevných i materiálových variant, které se hodí pro každý outfit. Podprsenka má zapínání na 2 háčky.

Proč si pořídit podprsenku T-FIT? Ideální podprsenka pro malé a střední velikosti, ve které se budete cítit opravdu výjimečně. Dostupná je až do velikosti H a v obvodech od 65. Luxusní materiál, pohodlná ramínka a dokonalý střih vám vytvaruje dokonalý dekolt. Využijete ji pro každodenní nošení i neobyčejné příležitosti.

Produkty s tímto střihem

Perfect Fit 22731

Podprsenka Triola 22731

1099 Kč
Perfect Fit 22815

Podprsenka Triola 22000

999 Kč
29 Vyztužená podprsenka s nízkým středem

TOP FIT

Tence vyztužená podprsenka s nízkým středem

Dostupná ve velikostech 65 E - 95 G

Podprsenka má jedinečné bezešvé koše z komfortní lehké pěny, která se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho poprsí a vytvaruje sexy hluboký dekolt. Tento střih vytváří dokonalý tvar poprsí vhodný do hlubokých výstřihů až do velikosti K.

Jemně zdobená ramínka se nezařezávají a poskytují dokonalou oporu při nošení. Pevný obvod z funkčního materiálu nebo krajky unese celou váhu poprsí a zajistí pocit pohodlí po celý den. Podprsenka je dostupná v několika designech a barevných variantách. Dokonale ji sladíte s outfitem pro každý den nebo výjimečné příležitosti.

Proč si pořídit podprsenku Top Fit? Ideální podprsenka pro střední a velké velikosti až do K a v obvodech od 65. Podprsenka, která nesmí chybět ve vašem šatníku. Zafixuje poprsí na středu a vykouzlí neodolatelný dekolt díky nízkému středu. Jednoduchý design, kvalitní zpracování a dokonalý střih krásně zdůrazní vaše křivky.

Produkty s tímto střihem

Top Fit 29746

Podprsenka Triola 29746

999 Kč
Perfect Fit 29763

Podprsenka Triola 22815

1199 Kč
Vysoké kalhotky

Vysoké a formující kalhotky

Tento typ kalhotek pomůže zaoblit boky, pozvednout pozadí, zploštit bříško a schovat další nedostatky. Opět je velmi důležitý výběr správné velikosti i střihu vzhledem k vašim křivkám. Jsou ideální pro maminky po porodu, pod opravdu přiléhavé oblečení jako jsou například společenské šaty.

Zobrazit produkty
Vyšší klasické kalhotky

Vyšší klasické kalhotky

Vyšší pasové kalhotky stále nabývají na popularitě! Při výběru pasových kalhotek je velmi důležitá zvolená velikost, tak aby se tělo dostatečně zformovalo, ale na okrajích prádla nedocházelo k zaříznutí. Na výběr máte jak krajkové a vyšívané prádlo, tak i funkční kalhotky.

Zobrazit produkty
Tanga

Tanga

Tanga či String kalhotky zakrývají opravdu jen to nejdůležitější. Skládají se z trojúhelníkové přední části, která je s malým dílem na zadním díle spojena úzkými proužky látky nebo tenkými šňůrkami. Jsou ideální pod přiléhavé oblečení, kde se stávají neviditelnými.

Zobrazit produkty