Střihy podprsenek

Na střihu podprsenky záleží

Střihy podprsenek

Jaké jsou střihy podprsenek a kterou vybrat?

Střihy podprsenek

28 Vyztužená podprsenka s bezešvými košíčky

PERFECT-FIT

65 G - 110 G

Podprsenka pro TOP velikosti s bezešvými koši a se zmenšujícím efektem vytvaruje sexy křivky. Dokonale se přizpůsobí tvaru vašeho poprsí a opticky ho zmenší až o jednu velikost.

Číst více Zobrazit produkty
22 Vyztužená podprsenka se šitými košíčky T-šev

T-FIT

65 E - 95 D

Tence vyztužená podprsenka s unikátním střihem. Střih koše je složen ze tří dílů, tzv. T-švu, který nese celou váhu prsou. Díky tomuto střihu dokáže podprsenka vytvořit ...

Číst více Zobrazit produkty
29 Vyztužená podprsenka s nízkým středem

TOP-FIT

65 E - 95 G

Podprsenka má jedinečné bezešvé koše z komfortní lehké pěny, která se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho poprsí a vytvaruje sexy hluboký dekolt. Tento střih vytváří...

Číst více Zobrazit produkty
28 Vyztužená podprsenka s bezešvými košíčky

PERFECT-FIT

Vyztužená podprsenka s bezešvými košíčky

Dostupná ve velikostech 65 G - 110 G

Podprsenka pro TOP velikosti s bezešvými koši a se zmenšujícím efektem vytvaruje sexy křivky.

Dokonale se přizpůsobí tvaru vašeho poprsí a opticky ho zmenší až o jednu velikost. Speciální střih pro velké velikosti vytváří přirozeně kulatý tvar poprsí a díky flexi kosticím se podprsenka dokonale přizpůsobí každému vašemu pohybu. Nikde vás nebude tlačit ani škrtit. Široká ramínka a pevný obvod z funkčního materiálu vám zajistí pocit pohodlí po celý den nošení. V jednoduchosti je krása, a tak nabízíme tento model v několika designech a velikostech až do M.

Proč si pořídit Triola Perfect Fit? Ideální podprsenka pro střední i velké velikosti až do velikosti M a s obvody od 65 do 110. Má lehce formující efekt, který ocení majitelky většího poprsí. Podprsenka, která vás nikdy nezklame a zafixuje vaše poprsí po celý den nošení v požadované výšce. Unese váhu prsou i u opravdu velkých velikostí a díky funkčnímu materiálu se dokonale přizpůsobí vašim křivkám. Maximální formující efekt, jednoduchý design a kvalitní zpracování dělají podpsenku tou nejlepší volbou pro velká prsa.

Produkty s tímto střihem

Perfect Fit 28746

Podprsenka Triola 28746

1199 Kč
Perfect Fit 28822

Podprsenka Triola 28795

1399 Kč
22 Vyztužená podprsenka se šitými košíčky

T-FIT drží TVAR

Tence vyztužená podprsenka s unikátním střihem.

Dostupná ve velikostech 65 E - 95 D

Střih koše je složen ze tří dílů, tzv. T-švu, který nese celou váhu prsou. Díky tomuto střihu dokáže podprsenka vytvořit přirozeně kulatý tvar poprsí a přizpůsobí se tak vašim křivkám.

Tenké vyztužení košíčků vytvaruje sexy dekolt, zafixuje poprsí v požadované výšce a vytvoří tak souměrnou postavu. Díky luxusním materiálům je podprsenka jedinečným kouskem pro výjimečné příležitosti i pro denní nošení. Potažená ramínka se nezařezávají a pevný obvod zajistí komfort i při každodenním nošení. Na výběr máte z několika barevných i materiálových variant, které se hodí pro každý outfit. Podprsenka má zapínání na 2 háčky.

Proč si pořídit podprsenku T-FIT? Ideální podprsenka pro malé a střední velikosti, ve které se budete cítit opravdu výjimečně. Dostupná je až do velikosti H a v obvodech od 65. Luxusní materiál, pohodlná ramínka a dokonalý střih vám vytvaruje dokonalý dekolt. Využijete ji pro každodenní nošení i neobyčejné příležitosti.

Produkty s tímto střihem

Perfect Fit 22731

Podprsenka Triola 22731

1399 Kč
Perfect Fit 22815

Podprsenka Triola 22000

1199 Kč
29 Vyztužená podprsenka s nízkým středem

TOP-FIT

Tence vyztužená podprsenka s nízkým středem

Dostupná ve velikostech 65 E - 95 G

Podprsenka má jedinečné bezešvé koše z komfortní lehké pěny, která se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho poprsí a vytvaruje sexy hluboký dekolt. Tento střih vytváří dokonalý tvar poprsí vhodný do hlubokých výstřihů až do velikosti K.

Jemně zdobená ramínka se nezařezávají a poskytují dokonalou oporu při nošení. Pevný obvod z funkčního materiálu nebo krajky unese celou váhu poprsí a zajistí pocit pohodlí po celý den. Podprsenka je dostupná v několika designech a barevných variantách. Dokonale ji sladíte s outfitem pro každý den nebo výjimečné příležitosti.

Proč si pořídit podprsenku Top Fit? Ideální podprsenka pro střední a velké velikosti až do K a v obvodech od 65. Podprsenka, která nesmí chybět ve vašem šatníku. Zafixuje poprsí na středu a vykouzlí neodolatelný dekolt díky nízkému středu. Jednoduchý design, kvalitní zpracování a dokonalý střih krásně zdůrazní vaše křivky.

Produkty s tímto střihem

Top Fit 29746

Podprsenka Triola 29746

1199 Kč
Perfect Fit 29763

Podprsenka Triola 29824

1499 Kč
Balkónová podprsenka

SEXY-FIT - Balkónová podprsenka

65 D - 95 B

Podprsenka, která sluší malým a středním velikostem poprsí. Tence vyztužené košíčky a balkony střih vytvoří svůdný dekolt, pozvedne prsa a zdůrazní vaše křivky. Svislé švy vytvarují přirozeně kulatý tvar poprsí. Neznáme víc sexy podprsenku než tuhle naši bardotku.

Zobrazit produkty
Polovyztužená podprsenka

FIXED-FIT - Polovyztužená podprsenka

65 E - 100 H

Částečně vyztužená podprsenka je ideální pro velké poprsí. Vyztužená spodní část košíčků poprsí podepře, pozvedne a zafixuje. Jemná elastická krajka v horní části se naopak dokonale přizpůsobí tvaru a velikosti poprsí. Střih dokáže pojmout i lehkou asymetrii prsou.

Zobrazit produkty
Push up podprsenka

Push Up

70 B - 85 D

Pro vás, které toužíte po větším poprsí, jsou určené podprsenky s Push-Up efektem. Tento typ má vyztužené košíčky s různě velkými Push-Up polštářky (některé modely je mají výjimatelné, což je také jednou z variant při řešené problematiky různě velkých prsou).

Zobrazit produkty
Zmenšovací podprsenka

SUPPORT-FIT - Zmenšovací podprsenka

70 E - 100 G

Zmenšující podprsenka pro větší poprsí je konstruována tak, že poprsí opticky zmenší až o jednu velikost. Toho je dosaženo díky nepružnému materiálu a specifickému střihu a tvaru košíčků. Poprsí má tak přirozeně kulatý tvar a vypadá menší. Podprsenka je nevyztužená s kosticemi a širokými ramínky.

Zobrazit produkty
Nevyztužená podprsenka s kosticemi

COMFY-FIT - Nevyztužená s kosticemi

65 E - 100 H

Pro velká a těžká prsa jsou ideální volbou nevyztužené podprsenky s kosticemi. Dokonalý střih zafixuje poprsí na středu a kvalitní materiál podrží poprsí v požadované výšce i přirozeném tvaru. Důležitá jsou široká podložená ramínka, která zajistí pocit pohodlí po celý den a nezařezávají se.

Zobrazit produkty
Nevyztužená podprsenka

CASUAL-FIT - Nevyztužená bez kostic

75 C - 110 F

Pohodlná nevyztužená podprsenka bez kostic pro střední a velké velikosti. Poprsí formuje do přirozeného hruškovitého tvaru. Je vhodná pro ženy, které nechtějí podprsenky s kosticemi a vyžadují pocit dokonalého pohodlí. Propracovaný střih a široká podložená ramínka zajistí dokonalé pohodlí.

Zobrazit produkty
Soft-Fit

SOFT-FIT

75 C - 90 D

Tento typ podprsenky je ideální pro menší nebo středně velká prsa. Podprsenka nemá kostice a její trojúhelníkový tvar košů, které jsou hladké a bezešvé, zaručí to, že se podprsenka nerýsuje pod oblečením. Další výhodou tohoto střihu je důmyslné umístění ramínek dále od ramen. Díky tomu ramínka nepadají a drží perfektně na svém místě. Originální krajkové zdobení dodává patřičný punc luxusu a jemnosti.

Zobrazit produkty
Sensual_Fit

SENSUAL-FIT

65 F – 95 D

Velmi pohodlné a měkké košíčky s technologií Ultrafine vytvoří krásný tvar prsou. Doplnili jsme je o jemnou krajku z luxusního materiálu, která podtrhne vaši krásu. Oceníte ji především, pokud máte menší nebo střední velikost prsou a toužíte po lehce sníženém středu podprsenky a krásně plném dekoltu u hlubších výstřihů.

Zobrazit produkty